Trädgårdsskötsel i Lomma

Kemp Industries

Trädgårdsskötsel i Lomma

Till oss på Kemp Industries kan du vända dig oavsett om du är fastighetsägare eller privatpersoner. Vi är behjälpliga med en rad olika tjänster som rör trädgårdsskötsel i Lomma.

Vi planerar och verkar alltid utifrån dina personliga idéer och önskemål för att se till att du får din drömträdgård. Vi har kompetent och kunnig personal med gröna händer och en naturlig talang för att ta hand om och hantera blommor och växter. Den arbetar med säkra händer för att se till att utföra en så effektiv och noggrann trädgårdsskötsel som möjligt.

Det är faktiskt sant att gräsmattor blir vackrare, stiligare och elegantare, om man klipper dem kontinuerligt. Det kan vara en god idé att se sin trädgård som en investering. Vår verksamhet bygger på dig. Vi anpassar därför alla våra uppdrag efter dig och dina behov. Anlita oss och var säker på att få en fin gräsmatta i sommar.

RUT-avdrag

Vi erbjuder alltid våra kunder kostnadsfria offerter och är du privatperson har du även möjligheten att ta del utav RUT-avdraget. RUT-avdraget ger dig skattereducering på arbetskostnaden vilket minskar priser på trädgårdsarbetena med närmare 50 procent.

 

Rådgivning kring trädgårdsskötsel

Vill du veta mer om våra tjänster eller om oss som företag kan du kontakta oss via telefon eller mejl. Du kan även kontakta oss för rådgivning kring hur du ska ta hand om din trädgård på bästa sätt. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer eller följ oss på Facebook för en kontinuerlig uppdatering av våra arbeten.

Välkommen till Kemp Industries – din hjälp med trädgårdsskötsel i Lomma!